Primarul comunei Vama a fost desemnat cel mai bun primar din Regiunea Nord Est

Baltag Nicolai

Baltag Nicolai

Primarul comunei Vama, dl. Nicolai Baltag, a fost desemnat cel mai bun primar de comună din Regiunea Nord-Est. Diploma și trofeul aferent i-au fost acordate de către Revista Română de Administrație Publică, în cadrul lucrărilor Forumului Administrației Românești.

La cea de a V-a ediție a lucrărilor FAR, care s-a desfășurat timp de două zile, au participat primari, reprezentanți ai Consiliilor Județene, ai ONG-urilor și altor structuri din administrație sau care au strânse legături cu administrația, precum și specialiști cu multă experiență în managementul public. Lucrările forumului s-au derulat pe 12 sesiuni de dezbatere, în mai multe etape. Ultima zi a lucrărilor a fost dedicată concluziilor dezbaterilor și acordării premiilor. Pentru fiecare regiune de dezvoltare a fost desemnat cel mai bun primar. Pentru Regiunea de Nord Est, titlul de cel mai bun primar de comună a revenit vămeanului Nicolai Baltag.

Revista Română de Administrație Publică este publicația oficială a FAR. Aceasta urmează să publice în curând și un ”Ghid al Funcționarului European”, la elaborare căruia își vor aduce contribuția cei mai buine pregătiți specialiști în administrație. Lucrarea are ca scop creșterea performanței instituțiilor publice în folosul comunităților locale. (Iuliana Tiță)